2022. júl 29.

A megbízható kivitelező

írta: linkfal
A megbízható kivitelező

Generálkivitelező korrekt áron

generalkivitelezo.jpgKivitelezőt keresek!

Hangzik el manapság egyre gyakrabban a fenti felkiáltás mindazon ismerőseink és rokonaink szájából, kik építkezésbe kezdenének. Ők ugyanis nagy fába vágják a fejszéjüket. No nem csak azért mert manapság egy házépítés vagy lakásfelújítás nem egyszerű játékmenet hanem azért is mert generálkivitelezőt találni legalább akkora kihívással jár, mint egy jó idegsebész felkutatása az ismerősi körben.

Azért a feladat persze nem lehetetlen küldetés. Nem mission impossible. Ez azért nem az a kategória de kétség sem fér hozzá, hogy igen magas létszámú kapcsolati hálóval kell rendelkeznie annak, aki határidőre pontos és megbízható generálkivitelező csapatot tud leakasztani az ismerősi köréből.

Mindenki más számára ott marad az internet. A Google ugye a barátod... Nos és a Facebook? Ott ugye fenn van ellenséged és barátod is. Célszerű azonban online módon is lekérni a generálkivitelezővel kapcsolatos korábbi tapasztalatokat. Ugyanis ez sokat elárul az eljövendőbeli munkájukra vonatkozóan.

Szólj hozzá

építkezés építés kőműves építmény családi ház csempe generálkivitelezés generálkivitelező építési műszaki ellenőr kőműves munkák