2013. már 28.

Néhány ingyenes katalógus rendszer

írta: linkfal
Néhány ingyenes katalógus rendszer

logo.jpgMivel ez a blog elsősorban a linkekről fog szólni, néhány katalógus rendszert szeretnénk kiemelni a következő bejegyzésekben. Miért van szükség linkekre? Mert aki szeretne előbbre kerülni a Google keresőben annak nem mindegy, hogy hányan hivatkozzák le az oldalát persze az sem mindegy, hogy kik. Azaz milyen minőségű linket kapunk, amely a mi oldalunkra mutat.

Van ennek egy természetes módja is, ha annyira jó vagy egyedi a mi oldalunk tartalma akkor valószínűleg természetes módon is egyre többen fognak minket hivatkozni. Persze ha valamilyen elborult témával foglalkozunk, például egy kevésbé keresett témával, mint például a tisztességes politikusok listája, az valószínűleg annyira elképzelhetetlen fogalmom, hogy senki sem keres rá. Ilyen esetben természetes úton szinte senki sem fog minket linkelni. Viszont pár link, amely a mi oldalunkra mutat mindenképpen szükséges lenne. Bár ha valaki ugyanezzel a témával foglalkozik, valószínűleg ő is hasonló cipőben fog járni.

Szóval lehet linket szerezni természetes úton és ez igazából a nyerő, de mesterséges úton is, mint például ez a blog is lehetőséget fog adni erre.

Szólj hozzá

seo keresőoptimalizálás keresés web link linkek hivatkozás linkgyűjtemény katalógus