2021. ápr 03.

Tetőfelújítás 50%-os állami támogatással

írta: linkfal
Tetőfelújítás 50%-os állami támogatással

Tetőfelújítás otthonteremtési program

tetőfelújításAki eddig is szerette volna megújítani tetőjét, mert régi vagy nem kellően szigetelt. Esetleg rendelkezik olyan melléképülettel amely el lett hanyagolva, most érdemes próbálkozni azon családok esetében ahol legalább egy gyermek van és minimálisan egy éve arra az ingatlanra vannak mindnyájan bejelentve, amelyen a tetőfelújítást el szeretnék végeztetni. Jó esély van arra, hogy talán ehhez sikerül 50%-os forrásra pályázni az otthonfelújítási program keretében. Persze ez csak esély mert azért, mint minden pályázatnak ennek is vannak feltételei és az ördög mindig a részletekben lakozik.

Ezért mint minden pályázatnál itt is akkor szabad beleugrani, ha amúgy is rendelkezésre áll a teljes összeg és amúgy is fontos lenne a család számára az a bizonyos felújítás legyen az főépület, melléképület, konyha, fürdőszoba. Épület vagy tetőszigetelés netán komplett tetőcsere. Ehhez pedig jó csapat kell, amely természetesen számlaképes (Magyarországon élünk nemdebár1?). Mindenesetre érdemes a számlákat: anyag és munkadíj folyamatosan gyűjtögetni egészen 6 millió forintig, mert a legmagasabb összeg, amely megpályázható ezen a módon az 3 millió forint. Persze kisebb összege is lehet pályázni, nem feltétlen kötelező kimeríteni a teljes keretet.

Szólj hozzá

építkezés ács cserép építmény családi ház tetőfelújítás bádogos tetőcsere tetőfedés tetőfedő Budapest tetőjavítás ereszcsatorna javítás ereszcsatorna szerelés